Engagement Day

by - February 18, 2013

Bermulanya kenalan kami di bengkel mekanikal terus terikat ukhuwah antara kami selama 3 tahun di politeknik seberang perai,penang sehinggalah sekarang, dipendekkan cerita..perkenalan antara kami bermula di tempat pengajian. mula mendalami hati masing-masing (cewah macam mendalami hati lelaki je ayat,hehe) mula menjadi rapat,segala pahit manis semua dilalui. Alhamdulillah,antara 10 orang ex-housemate beliau la orang pertama yang bertunang dahulu,kalau ada jodoh tak kemanakan. Mek berharap,hubungan serta ukhuwah antara tunangnya terus ke jinjang pelamin seterusnya ke fasa alam rumahtangga then till jannah,inshaAllah .. 
*cop ! tajuk tu kan macam mek pulak yang tunang,muehehehe #over


" Selamat bertunang sayangku "
*manusia yang bertunang belah kanan,bukan sebelah kiri,bhahahahaha
p/s: mohon maaf bagi pihak saya jika ada yang tidak dijemput,inshaAllah wedding 'pihak tunang' akan jemput,inshaAllah~

You May Also Like

54 comments

  1. -.-' mati mati ingatkan dia yang bertunang. haish!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hikhikhikhikhik.... kita lambat lagi la ^_^

      Delete
  2. Tahniah buat sahabat u. Hihi. Lawa maxi dress :)

    ReplyDelete
  3. OMG! ingatkan mek onie hok tune.. Mek onie bilo lagih? Lapar nasik minyok weh la lok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kehkehkehkehkeh..... dah agak dah,please next questionnnnnnn....

      Delete
  4. peeew..lju aku terjah..ingtkn mek yg brtunang
    apa2 pun tahniah kat kawan mek tu yerrr.. sweet..:)

    ReplyDelete
  5. cantiknya blog onie....eh, salah komen... cantiknya tunang orang sebelah onie tu... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. elehhhhhhhh... akak jeles akak jeles,kbai :P

      Delete
  6. Yg sebelah kiri tu bila lagi ???? ermm ermmmm hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. next questionnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

      Delete
  7. oyeh....tatia tunang....

    Tahniah tatia...errr...org yg sblh tu bl nk ikut jejak...hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. next questionnnnnnnnnnnnnnnnnnn :P

      Delete
  8. onie lambat lagi ye kawan-kawan,hehe.... :P

    ReplyDelete
  9. hahaha.. den tertipu!
    ingtkn tuan pnye blog yg bertunang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tuan punya blog ni lambat lagi,4 tahun lagi ye,haha

      Delete
  10. Sikit lg nk berenti jantung huuuu...btw, cantik baju :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi amboi,kemain nak berenti jantung yeeeeeeeee.....

      Delete
  11. Cantik baju..buat lawak ja dia ni haha

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. kan,dendiam je tatia ni,bukan nak kabo ke kita ,hikk

      Delete
  13. peh peh peh kelas...tajuk!
    siyesly biling mung jadi inspirasiku..cilok boleh? ;p

    ReplyDelete
  14. memang masa baca tu btul2 ingt onie yg bertunang..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. aipppppppp,nasib baik bukan kita yang bertunangkan :P

      Delete
  15. lerr,,,ingt dh smpai seru dh td,,,ekekeke

    ReplyDelete
  16. ahaks! kusyuk baca, ingatkan mek onie yg bertunang... rupanya kawan. apapun, tahniah buat kawan :)

    ReplyDelete
  17. ahaks! kusyuk baca, ingat kan mek onie yg bertunang, rupanya kawan. apapun, tahniah kpd kawan mek :)

    ReplyDelete
  18. selamat bertunang kawan
    eh


    weh lawa gila k bloggg

    ReplyDelete
    Replies
    1. meaceh bebeh...kau bila pulak nak langsung?hehe

      Delete
  19. Replies
    1. akakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk,ofkos kita kenalllll kak rara :D

      Delete
  20. ceittt...tipah tertipu...ingatkan onie bertunang, baru nak sentap sebab tak jemput akak...hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. inshaAllah majlis onie ,mesti onie jemput aih :)

      Delete
  21. tahniah kepada tatia...

    sentap majuk lari jauh2...sampai hati dia tak gtau nak bertunang hehe..

    ReplyDelete
  22. Replies
    1. tanya shida balik ah,shida bila?haha

      Delete
  23. Tajukkkkk, saje bikin suspens. Hehehe. Insyallah, tak lama lagi turn Mek Onie pulak. :D

    ReplyDelete
  24. tatia dah bertunang? wahhhh tahniah untuk dia

    ReplyDelete
  25. comel je tatiaaa..hehe :D tahniah utk onie sbb kawan onie dah bertunang.. eh? :P #pon_boleh

    ReplyDelete
  26. Ingatkan awk yang tunang.. Tertipu sudah.. Hehehe..

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..