Raya

by - August 11, 2013




Ku senandungkan lagu untukmu yang di mata,
Daku kirimkan kasih di angin lalu,
Semogakan hilang rasa rindu,
Hilang pilu resah di kalbu.


lalalalalalala...penah dengar lirik lagu tu? kakakaka..serius bila dengar lagu ni tetiba teringat ke pondan 3 orang tu, pastu serius nak joget ikut gaya depa. gila~





Ni kampung belah abah. Kampung belah umi lupa nak capture cenggini,kikiki..actually,kampung belah abah dan belah umi ni satu jalan je wei,haha..so tak gaduh nak balik kampung mana. Kelantan. Kebaih satu badan duk dalam kete T_T



Outfit 1 Syawal ,always twin,haha..pasni mesti ada yang tanya,kenapa mesti buat gambaq dua lagu ni?haha


Dikesempatan ini,saya mengucapkan salam lebaran buat pembaca blog mek onie . Mohon maaf jika ada terover,terkata,terkasar,termasam muka,tertaktegur,tersombong,terpoyo sepanjang perkenalan kita . Semoga ukhuwah kita berkekalan.



You May Also Like

27 comments

  1. salam lebaran...mohon ampun maaf jika ada terkasar bahasa ketika memberi komen disini.

    ReplyDelete
  2. buatkan tutorial gambar kembar gini plisss haha

    ReplyDelete
  3. same la kite onie., mak n ayah satu kmpung mmg x gadoh hehe
    btw chuu suke lagu atas tu by dayang ku intan :D

    ReplyDelete
  4. salam aidilfitri dear... mohon maaf ya :)

    ReplyDelete
  5. Eh, onie dah reti buat gambar twin! Selamat hari raya maaf zahir batin ^_^

    ReplyDelete
  6. wahhh..cantek baju...huu...selamat hari raya kay =D

    ReplyDelete
  7. eid mubarak dah macam pancha sitara!

    ReplyDelete
  8. same lah, tiap kali dengar lagu ni, mesti teringat kat pondan 3 orang tu...memang gelak habis lah..

    btw, Selamat hari raya aidilfitri..

    ReplyDelete
  9. ootd! huhu slmat hari raya mek *pelokciom

    ReplyDelete
  10. sayaaa suka bajuu dengan shawl tu..ohsemm :)
    selamatt harii rayaa jugakk :D

    ReplyDelete
  11. cantik warna baju..selamat hari raya acik ucapkan ..

    kunjungi : www.akupenghibur.com :)

    ReplyDelete
  12. Selamat Hari Raya Mek Onie...
    koh koh koh

    ReplyDelete
  13. selamat hari raya mek onie ^^
    kuat teh dio ngambik gambar..

    ReplyDelete
  14. Selamat hari raya Aidilfitri mek onie! bila nak datang tpg?? kalau datang, mailah rumah.. :)

    ReplyDelete
  15. selamat hari raya onie..maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  16. awok.. lupo nop contct hari tu. tidok bulih bederak kbmall doh kitoo..uwuwu

    ReplyDelete
  17. wahh lawa baju raya...meyh kita nak pinjam satu... =p

    ps: selamat hari raya mek!

    ReplyDelete
  18. Mek Onieeeeee, Alia pun balik beraya dekat Kelantan tu hari. Seminggu wohh. Kelantan jammed teruk kan. Hadoi haha :D

    Selamat hari raya. Cantik baju raya Mek Onie wuuu :D

    ReplyDelete
  19. selamat hariraya mek letopkeypad tuu.,ehHHe

    ReplyDelete
  20. wewwit cantiknya dia
    selamat hari raya onie :)

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..