Fara fauzana bakalan jadi pengacara di Nona..

Assalamualaikum semua,happy weekend la noh..takrang sihat sik ? kmk kureng sikit,pagi-pagi lagi dah kena hujan.. pastu sampai office apo laie,kawe wak klua lektok pah on pah connect internet dengar hot fm...tengok-tengok pasa fafau, duh! padaha kawe tau doh pasa dio nok jadi pengacara...hebak la mu fafau...harini nak polah entri pasal fafau (sikda keje,haha)





Aku duk bayangkan macamana fafau mengacara nona nanti,maklum la nona tu formal...gegurl punya rancangan pulak,fuhh... nak pulak rancangan dah lama di tv3...masa maya karin mengendalikan nona memang kurang sambutannya tapi kita tunggu...fafau,go go ! harap ramai sambutan...harap okay


ohya...fafau mengacara bersama neelofa,pendatang baru dalam dunia mengacara...neelofa pon go go go....


konfem aku jadi pelanggan setia di nona nanti, kita tunggu nona 1.1.2012...ohyeah :D
fafai~

p/s: pahal la minggu ni lambat, dah la full working..nak ngorok(tidur) tau!huhu


26 ulasan:

  1. meaw bila pula nak jadi pengacara? hehe

    BalasPadam
  2. tunggu orang panggey,ahaks... jadi pengacara dalam henpon boleh la,muahahaha

    BalasPadam
  3. nona sesuai utk gadis2 ayu je..farah?? tepuk kepala tanya sendiri..haha

    BalasPadam
  4. sat aku suh dia tepuk,muehehehe...harap okay la dia jadi pengacara, tapi pahal tv3 tak nak panggey aku tatau...muahahaha

    BalasPadam
  5. nk tunggu gak ni tak sabau dah ehhhh

    BalasPadam
  6. nona terlalu gegurl untuk fafau. bena sik? ahaksss

    BalasPadam
  7. fara mcm kureng sesuai je nk handle NONA..kalo neelofa xpela mmg keayuan sikit..emmm xpe2 kite tgk nti =P






    luv,
    cik ana

    BalasPadam
  8. agak2...macam kecoh je nona nanti....

    BalasPadam
  9. after browsing a lot of crappy blogs today, thisone is different!

    BalasPadam
  10. different? more crappy blogs? T_T

    BalasPadam
  11. waahh.. betambah2 rezki beliau...

    BalasPadam
  12. boleh kot dia.. kan dah banyak pengalaman.. thaniah fafau..

    BalasPadam
  13. aku harap farah fauzana jadi pengacara blog aku suatu hari nanti..amin...haha

    BalasPadam
  14. fafau jadi pengacara nona?cam ade samting tak kene je..wakaka..

    BalasPadam
  15. eh ye ke? wah wah,fafau kendali rancangan gegurl gitu,hehe

    BalasPadam
  16. haha.. honest kite tak leh nak bayangkan macam mane fara jadi pengacara nona.. cam ta sesuai jek.. rakan die tu ok la.. heheh..

    BalasPadam
  17. semoga fafau berjaya mengacarakan rancangan nora,mang la fafau tak gegurl sangat utk mengacarakan rancangan nora tu,tapi kita tgk...

    BalasPadam
  18. sikpat ku imagine aih camne fafau jd pengacara nona tek
    kali rating nona dah trun, tpaksa la makei org nok fames dikit hihi

    BalasPadam
  19. jue: kmk pon sikpat imagine,that's why kita tungguuuuuuu :)



    aku suka orang sarawak mai komen entry sebabnya aku boleh blajar lagi bahasa sarawak,it's cool :)

    BalasPadam
  20. rating nona dh tak memberangsangkan kena ah amik pengacara yang memberangsangkan macam fafau ni....



    ;D

    BalasPadam
  21. fara ni dh la jnis kecoh cket..cmne la die control dlm nona tu nti ea..ehehe =)

    BalasPadam
  22. ahh...makan kacang jer bagi dia...senang!

    BalasPadam
  23. aku akan tengok nona masa ada pasal kawen kawen je muahahhaa .

    BalasPadam
  24. ila jarang tgk nona..

    duk ostel mana da tb..huawwawwa

    BalasPadam
  25. tak leh tak leh!
    Fafau tu kan ker sasau sikit,
    pasal tu la dia bertahan dlm melodi punya la lama..

    tp kena tengok jgak lah,
    pasalpengacara nona ada koreografer utk bercakap, so mari kita tengok fafau plak jadi camner :D

    BalasPadam
  26. kita tunggu auwww...kita tengok fafau boleh buat dak... good luck fafau

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..