Jawapan yang tak disangka!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua! awal gila dah ni aku update..awal ke?ehhh!tak kot...macam biasa dah kot,standard ah pemegang jawatan pada letopkeypad yang sudah bersara dari kerjayanya....haaa?biaq betik? bersara? a'ah aku bersara dah wei,4 bulan keje situ satu apa pon tak boleh,pengalaman aku lebih banyak dengan mengadap laptop sambil online fb/twitter/blog..pehhh! macam apa lah kan,huhu...even gaji masyuk,aku taknak makan gaji buta,tak best! hari ni aku dah resign!resign!resign! *perlu ke ulang banyak kali?*


bila nak resign ni macam-macam alasan kena prepare ,maklum la boss mesti tanya macam-macam nantikan,so aku memang dah ada alasan..sebab apa perlu alasan bagai?sebab aku dapat job lain! alasan aku,aku nak continue study (padahal tak,haha) ..job yang aku dapat ni betul-betul sebelah office,lagi lah kena pikior banyak alasan!


toksah duk photoshop sangat la wei,haha..aku rompak kat google,google translate buat teruk pa ?paham-paham la naa... *saja kasi gambaq besaq* dah macam movie lak kan cerita aku ni,huhu..


Conversation aku dengan bos.. (mesej je)

Aku: morning,Boss i want to resign... (aku tak bagi tau sebab,aku tunggu dia tanya,haha)
Bos: K...


see? apa bos aku kata? K je?jadah pe la kan,tak penah aku jumpa bos gini,sihat ke dia ni? dia tak tanya aku sapa? (dia tu selalu lupa bahawa aku yang guna kosongsatucelcom,huhu) aku pon,okay kan ajeeeee...tak reply terus mesej dia,aku malas dah,huhu...sengal tak sengal gak la kan,huhu.....



start harini aku tak keje dah kat situ,tapi telekung aku ada kat sana,duh! kena p amik la ni,huhu...tulah ceritanya,agak-agak kalau aku nak baca balik benda sengal aku buleh baca entri aku ni,huhu...

dah la fafai~
p/s: dannnnnnnnnnnn beberapa jam kemudian bos aku call ,haha!dia mamun kot tadi.. dia suruh aku keje lagi sebulan,demmmmm!kena ikut flow,sebab nak kena carik orang lagi...sabo jelaaaa~

34 ulasan:

  1. sebelah ofis? ooooooooooooo. haha

    BalasPadam
  2. aku agak bos ko bace blog ko tu

    BalasPadam
  3. hati kering ke pa boss onie nie, ntah2 kan dia mamai baru bgn tido x?

    BalasPadam
  4. aik.. mocik dah resign plak dah.. hm,onie skrg dah jadi full time blogger dah.. ^_^.v..

    BalasPadam
  5. Macam bengong je bos tu. huhu. Takpe Onie, he don't deserved you anyway :)

    BalasPadam
  6. huahaha. sabo je la. anyway cilamat mengerjakan pekeljaan baru :D
    hehe

    BalasPadam
  7. @azam tak dapat apapon...tak pahasoalan sebenaqnya,haha

    BalasPadam
  8. @Lea Isnawi dia blog pon tatau,kalau dia terbaca ang rasa gaji aku up dak?haha

    BalasPadam
  9. @Mila Ahmad dak aih,awal pagi dia kluaq dah,haha

    BalasPadam
  10. @Aki resign....bulan 12 baru ley kluaq,demmmm..haha... full blogger la sangat,err

    BalasPadam
  11. @Ain SSB tau takpa,tapi dia call ,so onie kena ikut flow dia,bulan 12 onie kluaq :D

    BalasPadam
  12. @AmirFX slumber tak slumber gak la,huhu

    BalasPadam
  13. slumber la beb ko resign guna sms je. pernah dgr orang clash kat fb. ni resign kat sms je. cool. hahahha..

    sekali bos ko tgh mamai baca tadi. tak pun orang lain yang reply.

    BalasPadam
  14. no wonder bos just reply k. sbb dia dah baca blog ko bgtwu nk resign hhaha

    BalasPadam
  15. aku nk kenal la ngn bos ko tu

    BalasPadam
  16. @Hanie_Dew nak face to face jenuh! dia selalu jarang ke opis tu,huhu

    BalasPadam
  17. masalah betul boss ang cakap “K"

    BalasPadam
  18. boss pn sama sengel mcm onie!! hahahaha -jujur tak akak? - :p

    BalasPadam
  19. sms pon boleh ek..haha..sempoi..

    keje jgk la ek lps bos call suh keje sbulan lagi?

    BalasPadam
  20. lah aku tak sempat pon tau kau keje ape tetiba resign jadah ah kau ni hahhaha

    BalasPadam
  21. giler cool bos die..hiihiihih

    BalasPadam
  22. cehhhhhh sangat sempoi bos lu ni onie..reply cemtu je??hahaha..nasib dy kol balik..kalo tak?dah mcm tak kisah pe ko nk buat pown

    BalasPadam
  23. cool eh korang?abih la aku kena tocer dengan bos aku besok,abis abis,haha

    BalasPadam
  24. bersaborlah kamu slma sbulan hahahaha

    BalasPadam
  25. hahahaha...gambar sapa la tuh..
    bOs sayang kamu tu...sabaq je lahh

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..