Wajah blog 2013

Assalamualaikum..rasa macam dah lama tak menaip (menipu) .. 2 3 hari ni mek ada private blog atas sebab-sebab tertentu,agak-agak engkorang apa sebabnya,mueheheheehe...perasan tak?perasan tak? hehe..


dari header sampai la ke footer memang kegemaran mek,rasa macam dah nak makan-makan je blog ni,rasa macam nak cicah dengan budu kesukaan mek je blog ni,rasa sangat kena dengan taste mek,rasa best....best sangat dengan adanya blog yang berwajah baru ni,hehe...


terima kasih banyak-banyak kepada adik nabila yang designkan blog akak sorang ni,rasa macam banyak sangat songeh mek ni,rasa macam mengada lebih,nak tu nak ni, akak berharap adik nabila dapat bersabar dengan akak onie sorang ni,bhahahaha...so,dengan adanya blog yang layoutnya matang (blog je matang,tuan macam tak kot,kihkih) ini,mek berharap penulisan lepas ni pun haruslah matang juga,inshaAllah..


so,kepada sesiapa yang berminat dengan hasil tangan adik nabila boleh terus pm beliau di facebooknya :)

facebook: Nabila Medan
review : thanks dik nabila buat review sekali diblognya :)



p/s: okay tak layout baru ni bagi korang? mek rasa dah cukup cukup cukup puas hati sangat ^_^

58 ulasan:

  1. cun gilos!!! cantiknyaaaa! cantiknyaaa!!! tahniah

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah, kalau onie design gini memang takla,pandaikan adik nabila design ,kena dgn taste onie :)

      Padam
  2. Header Amir mitop Onie buat boleh? huhuhu
    Teringin nok ado header comey.. tapi gak x reti nok buat sendiri. Nok upoh oghe xdop pitis

    BalasPadam
    Balasan
    1. oloh laaaa,header onie tu pong ore hok design blog mek buat,mek dop retiiiiii buat :(

      Padam
  3. fulamakkk. aku pun nak tukar jugak lahhh

    BalasPadam
  4. cantiklah wajah baru blog onie ni..mcm nk juga..hihi..:)

    BalasPadam
  5. aku suke yg mcm ni.. buatkan jugak meq.. pleeaaasssee.. tak maen2 ni :)

    BalasPadam
  6. " it's easy to talk about love " - Suka quote ni ^ ^ Btw nice looking . . Faie pun baru tukar full skin semalam ,, sendiri buat tau , hee ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. onie pun sukaaaa dengan quote tu dan quote itu melambangkan diri onie :D

      Padam
  7. Mmng cantik la..abe pun berkenan, nak join sekali cicah dgn budu hahaha..

    Harapn lah yerr mnjadi mtang :P

    BalasPadam
    Balasan
    1. abe berkenankan....aummmmmmmmmmm...
      abu,kau kata kat aku eh,haha...

      Padam
  8. cantiknyaaaaaaaaaaaaa belog dia la niiiiiiiiiiiiiiii!

    BalasPadam
    Balasan
    1. aummmmmmmm,dah lama nak buat cenggini,baru sekarang tercapai,hik :D

      Padam
  9. hye
    iema dtg singgah... follow sini sekali ^^
    btw, blog nie +++ chomel...

    BalasPadam
  10. patutlah kite nak BW blog die takleh..
    btw, sangat cantikkkkkk LOL !! JELES !!!

    BalasPadam
  11. err, ni blog siapa ni?? ehh aku tersilap masuk blog :P

    BalasPadam
  12. cun jetak awop. hehe ingat awop edit sdiri.:P

    BalasPadam
  13. waahh..stylelah..macam blog irene tema dia.keep on blogging dear (:

    BalasPadam
  14. perghhhh...cun sangat ni onie..kak mila sukaaaaa..

    BalasPadam
  15. cantiknya blog ;)
    kemas je. ;) #salam kenal dari saya ya ;)

    BalasPadam
  16. wah..sudah berwajah baru..:)

    BalasPadam
  17. rasa semalam dah komen tapi smlm tenet lambat ..kalau banyak kali kak intan komen maaf dehhh..hehe..lawa blog ni

    BalasPadam
  18. Kemas dan cun! Rasa macam nak buat lauk makan dengan tempoyak je.. ;D
    Serius cantik, pandai nabila buat kan..

    (Harap komen ni dah cukup matang) hehe

    BalasPadam
  19. arghh jelesnyeeee :( nak bertukar jugak lahhh !

    BalasPadam
  20. eh eh kalo buang berlian tepi2 ni lg cantik pastu buata ganti dgn 2layer....*larikkkkkk ;p

    BalasPadam
  21. jelesh muchhhhh. cntiknyaaa aaaaaaaa :)

    BalasPadam
  22. fuiyoo! smartlaa.. *jatuh cinta 88 hari

    BalasPadam
  23. fuiyoo! smart ah *jatuh cinta 88 dari

    BalasPadam
  24. terima kasih abang kakak,terharuuuuuuuuu yang amat... <3

    BalasPadam
  25. terasa macam masuk rumah omputih pulak

    BalasPadam
  26. cantik sgt designnyer.berkenan la :)

    BalasPadam
  27. cntik lah onie..teringat blog ssorang hehee :D

    BalasPadam
  28. Sangat cantik! Nampak ayu jek blog nie sekarang. Siap ada berlian lagi kat tepi blog. Kelasss citarasa Mek Onie. Hehehe! :D

    BalasPadam
  29. Mmg cantik..visit blog sy jugak...

    BalasPadam
  30. okey cantik..tapi archived post xde kan? letak la archived post, senang nak baca balik entry yg lama2..:D

    BalasPadam
  31. Cantiknya! Yang ni package ke berapa ye? 1/2?

    BalasPadam

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..