Pengenalan

Mac 31, 2013
AMARAN! KALI INI FULLY KISAH DIRIKU,HARAP KORANG TAK MUNTAH,HIKHIK iklan sebentar: korang guna  shampoo sunsilk  ke? shampoo apa...
64 Comments
Read

Akhirnya ~

Mac 28, 2013
jap-jap,ada orang rindu mek tak?haha (perasan) terus ke point,malas nak intro-intro lebih sangat..start isnin sampai malam tadi ...
24 Comments
Read

Makan

Mac 17, 2013
  nok char kuay teow,  nok chicken chop,  nok lamb chop,  nok pizza, nok kek secret recipe, nok maggi mamok, no...
26 Comments
Read

Ikea Damansara

Mac 16, 2013
haaaaaa,sebut je pasal ikea ni, semua dah tahu apa yang ada kat sana,yang tak tahu tu pegi la terjah segera,hehe.. mek kalau ke ikea...
43 Comments
Read

Ruang iklan

Mac 14, 2013
cara beriklan:- contact mek di facebook -  Siti Auni Afifah atau di letopink@yahoo.com buat banner bersaiz 125x125 ...
27 Comments
Read