MAKAN JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG UNTUK KESIHATAN DALAMAN DAN LUARAN WANITA

by - January 18, 2019




Makan Jamu Untuk Kesihatan Dalaman Dan Luaran Wanita  | Assalamualaikum dan salam Sejahtera semua. Untuk entri kali ini aku nak share berkenaan jamu. Haa, siapa sini memang consume jamu? Jamu kali ini adalah jenis tablet dan aku sendiri pernah minum jamu beras (kot namanya) di Jogjakarta bulan 12 haritu, haiyooo. Jenis jamu yang minum ni aku seriau sikit, tapi jangan risau korang.. jamu yang aku nak share ini adalah dalam bentuk tablet dan nak telan pun mudah sahaja. Ada 3 jenis jamu dan antaranya adalah Jamu Rahsia Bidan Kampung, Jamu Persona Wnaita dan Jamu B-Natural. Aku akan kongsikan kelebihan-kelebihan yang ada pada jamu ini dan jom baca dulu then nanti baru aku cerita pengalaman aku sepanjang consume jamu ni.


Actually baru seminggu sahaja aku consume jamu ini dan moga-moga dapat hasil yang baik. Tapikan bila sebut sahaja berkenaan jamu. Mesti ramai kata, eh! aku belum kahwin mana boleh makan jamu. Haaa, salah ye kawan-kawan, masa bujang ni la kita kena makan jamu terutama untuk kesihatan dalaman dan luaran wanita. Nak nampak kulit cantik, segar berseri kenalah makan jamu. Tapi makan jamu ni boleh memang boleh, cuma pemakananan kena jaga. Pengambilan air kosong pun kena jaga juga. Minum air secukupnya supaya badan tidak lesu. Untuk ketiga-tiga kapsul jamu yang aku kongsi ini, remaja berusia 17 tahun ke atas pun sebenarnya dah boleh makan. Ibu selepas bersalin boleh amalkan juga tapi 2 minggu selepas bersalin la seeloknya. Bagi pesakit kencing manis, darah tinggi dan darah rendah yess korang boleh pergi






Siapa Je Yang Boleh Makan Ketiga-tiga Kapsul Ni?
  • Remaja dah boleh start ambil jamu paling penting 17 tahun ke atas
  • Ibu selepas bersalin boleh amalkan (2 minggu selepas bersalin)
  • Pesakit kencing manis, darah tinggi dan darah rendah
  • Yang ada masalah sembelit dan gastrik boleh consume gak


3 Jamu (30 biji/botol):
  • Jamu Rahsia Bidan Kampung
  • Jamu Persona Wanita
  • Jamu B-Natural
Jamu Rahsia Bidan Kampung (Herba Asli Turun-Temurun)

Jamu Rahsia Bidan Kampung antara jamu yang mendapat permintaan ramai wanita. Dirumus khas dengan herba 100% semulajari kacip Fatimah dan Manjakani bagi menyelesaikan masalah kewanitaan masa kini. Jamu Rahsia Bidan Kampung hanya yang terbaik mereka hasilkan. Dengan kepakaran 5 bintang mampu memberikan keyakinan kepada wanita ketika menghadapi masalah di bahagian dalaman.


Produk yang dirumuskan dengan ramuan terbaik seperti kacip fatimah, manjakani, akar serapat, belimibing tanah dan juga mas cotek cukup untuk memastikan anda tampil menarik berdepan suami serta mempunyai dalaman yang elok dan kembali dara terutama bagi wanita selepas melahirkan anak.




Ada kelulusan KKM,NOT KKM : MAL07061483T

Kelebihan Jika Mengamalkan Jamu Rahsia Bidan Kampung:
  • Mengecutkan peranakan dan urat yang kembang
  • Mengatasi masalah period yang tidak teratur
  • Melegakan sengugut
  • Mengetatkan bahagian keintiman
  • Memberikan tenaga dan meringankan badan
  • Merawat keputihan dan masalah lelehan pada faraj
  • Mengawal bau yang tidak menyenangkan pada bahagian intim wanita
  • Menghilangkan gatal-gatal di faraj
  • Payudara kembali tegang
  • Mengeluarkan angin dalam badan
  • Melancarkan peredaran darah

Cara Pengambilan:
  • 1 Biji selepas makan malam (makan setiap malam)
  • Untuk kesan yang lebih cepat korang boleh makan 2 biji selepas makan
  • Jangan ambil ketika waktu period
  • Sekiranya ada mengambil ubat lain, jarakkan pengambilannya dan jamu ini seeloknya diambil waktu malam selepas makan malam atau sebelum tidur.
  • Minum air kosong sekurang-kurangnya 2 liter sehari.

Ciri-Ciri Jamu Rahsia Bidan Kampung Dan Keistimewaannya:
  • Mudah dibawa
  • Senang untuk digunakan
  • Ada 5 bintang yang menunjukkan kepakaran kami adalah membantu para wanita menyelesaikan masalah kewanitaan
  • Kesan dapat dirasai dalam masa seminggu
  • Mereka hanya menggunakan bahan terpilih untuk menghasilkan kualiti produk yang betul-betul membantu para wanita.
  • Manfaat untuk keseluruhan kesihatan dalaman wanita
  • Berbentuk kapsul yang mudah untuk dibawa kemana sahaja.



Persona Wanita


Persona Wanita adalah jamu khas untuk payudara dihasilkan oleh formula herba 100% original asli dan dibuat secara moden tanpa menggunakan bahan kimia. Persona wanita herba tradisional yang dihasilkan daripada pilihan 5 herba kampung terbaik khas untuk para wanita mengekalkan kecantikan payudara mereka bagi yang sudah berkahwin atau belum berkahwin. Dengan kepakaran 5 bintang dari pakar menjadikan aset wanita ini lebih ajal dan mantap tanpa perlu berbelanja besar. Antara herba terpilih adalah seperti Barrington Acutangula, Radic Hippocreatea (Serapat), Pueraria Mirifica Rhizome ( Ubi Lobata), Nigella semestinya sempurna bagi memastikan para wanita mendapatkan keanjalan payudara yang dimpikan selama ini.




Ada kelulusan KKM,NOT KKM : MAL10053710T 

Kelebihan Jika Anda Mengamalkan Jamu Persona Wanita:
  • Membesarkan lagi payudara
  • Mencerahkan puting payudara
  • Menjadikan payudara lebih padat
  • Mengurangkan kedutan pada payudara
  • Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi
  • Menegang dan menstabilkan kedudukan payudara
  • Menganjalkan payudara
  • Dapat kekalkan kecantikan payudara

Cara Pengambilan:
  • Diambil 2 biji pagi (Selepas sarapan pagi)
  • Minum air putih seperti biasa
  • Elakkan airlimay/lemon dan kelapa sebab potong kesan jamu
  • Elakkan kafein untuk botol pertama pengambilan (boleh diambil tapi kesan jamu akan lambat)
  • Period dan pregnant tidak boleh ambil dan bagi yang susukan bayi pastikan bayi 3 bulan ke atas.
  • Seeloknya ambil bersama susu


Kapsul B'Natural

Kapsul B'Natural diformulasi oleh herba 100% original asli yang dihasilkan daripada pilihan 6 herba kampung terbaik khas untuk para wanita mengekalkan kecantikan badan dan mengurangkan berat badan secara sihat. Menampilkan kepakaran 5 bintang oleh pakar menjadikan bentuk badan anda menarik, kurus dan sihat secara natural. tampil kurus dan sihat, dimana ia mengandungi bahan berkualiti terutamanya asam keping dan habbatussauda (baik untuk mengurangkan kadar lemak dan kolestrol dalam badan). Antara herba terpilih adalah seperti Garnicia Cambodia (asam gelugor), Rhizome Zingiber Officiale (Halia), Folium Apium Graveolens (Abstract selery), Semen Azadiracta India (Neem Tree), Hydrocortisone Asiatica (Pegaga), Semen Nigella Sativa (Habbatussauda) dan Folium Cinnamimuun Owners.




Ada kelulusan KKM,NOT KKM :MAL 11105006T 

Kelebihan Kapsul Kapsul B'Natural:
  • Memberikan tenaga kepada badan
  • Mengurangkan selera makan
  • Menahan nafsu lapar
  • Baik untuk mencantikkan kulit
  • Baik untuk mengurangkan lemak dalam badan
  • Baik untuk membuang toksin dalam badan

Cara Pengambilan:
  • Ambil 1 biji atau 2 biji sebelum sarapan pagi
  • Sekiranya pagi ada ambil supplement apa-apa boleh consume Kapsul B'Natural ni pada waktu malam ye korang
  • Elakkan makanan yang berminyak
  • Banyakkan minum air kosong
  • Lebihkan air daripada makanan

Bahan-Bahan Dalam Kapsul B'Natural
  • Asam gelugor
  • Halia
  • Abstract Celery
  • Neem Tree
  • Pegaga
  • Habbatussauda
  • Teja Wangi


Harga Asal:
1 botol = RM70
2 botol = RM140
3 botol = RM210
6 botol = RM420


Harga Promosi (Jamu Yang Sama):
1 botol = RM60 + Free Postage
2 botol = RM100 + Free Postage
3 botol = RM120 + Free Postage + Free Gift
6 botol = RM200 + Free Postage + Free Gift


Sebarang maklumat atau tempahan produk jamu boleh hubungi talian di bawah:


Whatsapp:
Jamu RBK : 013-5300655
Persona Wanita : 013-9650546
Kapsul B'Natural : 019-2457869






PENGUMUMAN: EKSKLUSIF UNTUK PELANGGAN, SETIAP PEMBELIAN JAMU AKAN ADA CABUTAN BERTUAH TAHUNAN DIMANA SYARIKAT EXTRAPRIMA SDN.BH.D AKAN MENYAMBUT ULANG TAHUN KE-6. PEMENANG BERTUAH AKAN MENDAPAT HADIAH MENARIK TERSEDIA UNTUK PARA PEMENANG.


You May Also Like

0 comments

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..