SERTAI PERADUAN YEO'S RAYA BERGAYA 2019 DAN MENANG PROTON x70

by - April 20, 2019








Sertai Peraduan Yeo's Raya Bergaya – Menang Proton X70 |Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Finally ramadan hampir tiba dan korang agak-agak apa yang korang nak pada bulan puasa nanti? Saya yakin mesti ramai yang nak topup pahala untuk puasa tahun ni kan? Marilah kita berdoa supaya puasa kita semua ini adalah puasa yang paling manis dari tahun tahun sebelum ini. Kalau ikut kalender, bulan ramadan pada tahun 2019 ini jatuh pada 6 Mei 2019. Saya yakin ramai antara kita dah tak sabar dengan kehadiran bulan ramadan ini kan?


Jadi bersempena bulan puasa ini, lagi sekali aku ingin mengajak seramai yang boleh untuk sertai Peraduan Yeo's Raya Bergayadimana hadiah dia sebanyak RM200,000 dan hadiah utamanya adalah PROTON X70 weh! Memang rugi gila la weh sape tak join peraduan super awesome ni haaaa. Hanya dengan BELI korang berpeluang memenangi hadiah mingguan. 





CARA NAK SERTAI PERADUAN YEO'S RAYA BERGAYA DAN TEMPOH PERADUAN:

LANGKAH 1:

  • Beli mana-mana makanan (makanan dalam tin, sos, mi) dan/atau minuman Yeo's dan/atau Cintan (Produk Yeo's) dan/atau Justea (Product Yeo's) dan/atau Tong Nam (Produk Yeo's) bernilai RM8.00 di dalam satu RESIT RASMI. Wajib minima satu minuman Yeo's dalam botol. (1 resit = 1 penyertaan).
  • Resit Rasmi kedai mesti dicetak dengan jelas jenama Produk Yeo's bersama nilai pembelian yang bertarikh dalam Tempoh Peraduan.

LANGKAH 2:
  • Buka aplikasi WhatsApp anda, muat naik gambar Resit Rasmi pembelian dan taip (Nama Penuh, Nombor Kad Pengenalan & Nombor Resit Rasmi.
Lampiran foto hendaklah memenuhi kriteria yang berikut:


  1. Gambar hendaklah menunjukkan dengan jelas nama kedai, tarikh, nombor Resit Rasmi, kuantiti dan nilai pembelian Produk Yeo's. Resit Rasmi yang berlipat tidak akan diterima.
  2. Gambar-gambar hendaklah memenuhi standard kualiti visual yang minima. Kejelasan imej yang terjejas oleh pencampuran warna, kekasaran, kekaburan, pendedahan berlebihan, artifak mampatan atau lain-lain degradasi yang jelas kelihatan tidak akan diterima dan akan dibatalkan.


LANGKAH 3:

  • Hantar penyertaan melalui aplikasi WhatsApp ke nombor telefon  012-2124873
  • Peserta LAYAK akan menerima satu notifikasi rasmi melalui aplikasi WhatsApp dari Penganjur dalam 1 hingga 3 hari bekerja bagi setiap penyertaan yang diterima.

LANGKAH 4:
  • Simpan Resit Rasmi pembelian untuk tujuan pengesahan.


HALLO YEO'S SOYA 1 LITER!

Kalau korang nak tahu, Yeo's Soya kini dah dijual dalam botol 1 liter. Menariknya berkenaan Yeo's Soya ini adalah ianya menjalani proses pengisian sejuk dan mengekalkan kesegaran. Berkonsepkan pemprosesan pengisian sejuk ini ianya bertujuan bagi mengekalkan kesegaran supaya tidak tumpah, mengekalkan kesegaran, mudah alih dan disimpan serta kitar semula. Aku yakin dengan adanya Yeo's Susu Soya 1 Liter dalam botol ini pasti ramai yang beli kerana mudah untuk disimpan serta tidak tumpah. Bukan apa, kadang-kadang bila minuman dalam kotak, ianya akan ada risiko tinggi untuk tumpah. Juga sesuai untuk hidangan seisi keluarga semasa bersahur dan berbuka puasa dengan Yeo's Susu Soya 1 Liter dalam botol! 




JANGAN LUPA SERTAI PERADUAN YEO'S RAYA BERGAYA TAU KORANG. 
MEMANG MUDAH JE CARA NAK JOIN DIA :)


You May Also Like

19 comments

  1. ya Allah bestnya kalu menang kereta baru..boleh la balik kampung naik proton suv ni.. habis satu kampung pusing kereta bau kedai ni. nak la masuk contest ni mana tahu ada rezeki kan

    ReplyDelete
  2. tiap2 kali ramadhan pasti ada peraduan yeo's ni...dh eprnah menang juga peraduan yeo's sebelum ni...nanti nk try lagi la..tq for sharing info

    ReplyDelete
  3. ni yg suka nak join ni sebab pakai whatsapp je ..senang trimas onie share

    ReplyDelete
  4. Eh macam menarik je contest Yeo's ni . Mudah saja kan nak join. Beli dan snap resit .Nak join jugaklah. Mana tahu ada rezeki menang kereta .Tak dapat kereta dapat duit pun ok jugak

    ReplyDelete
  5. Wah mmg air fav dua ni. Soya tu letak cincau letak ais. Ayooo meme sedap. Teh bunga tu pun fav sebab tak berapa manis. Boleh la ya join contest tu skali. Alang2 membeli terus minum air. hehehe

    ReplyDelete
  6. Fulamak nak menang kereta proton boleh bercakap lah hehehehe bestnya nanti nak masuk lah tengok cara menyertai pun dah mudah tak perlu nak buat apa-apa hanya beli produk Yeos jer hehehe ok nak masuk...

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnya hadiah! bolehlah nak join lepas ni. terima kasih share, kalau tak mmg tak tau pun pasal peraduan ni :)

    ReplyDelete
  8. Bestkan hadiah-hadiah dia. Alabg-alang nak beli untuk stock up bulan ramadhan bolehlah join contest sekali

    ReplyDelete
  9. Oh yeah. Nak join gak la. Mana tau ada rezki menang X70 kan. Kereta tu dah la memang bergaya - sangat berprestij kan rekaannya. Dah la memang gemar sangat dengan Yeo's

    ReplyDelete
  10. Senang2 je boleh menang kereta ye bila join contest ni. Nanti nak join jugaklah. Mana la tahu, bertuah pulak kali ni.

    ReplyDelete
  11. Nak vuba join la.. mana tahu ada rezeki. Mmg bulan puasa simpan stock air yeos sbb senang tak payah bancuh.. fav tu wintermelon tu.. sejuk-sejuk minum memang rasa puas..rasa pun sedap sgt

    ReplyDelete
  12. Mudah je yer contest nie. Nanti nak turut serta jugaklah. Manalah tahu ada rezeki nk menang proton x70 kannn. Fuhhh berjasa sungguh kalau dpt kereta tu. Kereta idaman tu.

    ReplyDelete
  13. Wahhh. .. Senangnya contest. Syarat nya mudah, cara join pun mudah. Hadiah hebat!
    Opkos nak join.. TQ tau mek share info. Muahhhh

    ReplyDelete
  14. Wah nak Cuba nasib lah mana tahu dapat menang proton x70kan. Hehhehe

    ReplyDelete
  15. WOw boleh menang proton X70 dengan menyertai peraduan ini? Bagus kan? Saya rasa ni best kan?

    ReplyDelete
  16. Wah...blhlah beli Yeo's mana tau ada rezeki mng msk peraduan Yeo's

    ReplyDelete
  17. wahh nak join jugak lah.. bila tarikh tutup dia onie? TB suka je join contest2 macam ni.. saja nak try mana tahu rezeki dapat kereta tu.. hahahaha.. angan2 mat jenin..takpe kan

    ReplyDelete
  18. wahhh yeos buat contest yer , suka yeos sebab banyak pilihan , paling suka teh bunga tambah ais haiyaaaa hilang haus terus ..nasih=b posting bukan bulan puasa ...kalau tak mau batal ...hahahaha

    ReplyDelete
  19. Aha! every year they will have some promotions and contest during the festive months. All the best to the participants.

    ReplyDelete

Terima kasih korang sudi komen. Nanti komen la lagi,hehe..